DİYARBAKIR / BİSMİL - Bismil Tepe İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce okullar arası dart turnuvası düzenlendi.

Mrt

Bismil İlçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortak projesi doğrultusunda badminton turnuvası düzenlendi.

Şbt

e twinning projesi için bağımlı olma, farkında ol! Projemiz

Şbt

e twinning projesi için dünya bir fırında mı pişiyor projemizin şubat ayı etkinliği

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında bu ay okulumuzda Dede Korkut hikayeleri üzerine çalışmalar yapılmıştır.

2. ORTAK SINAVLAR 25 ARALIK 2023 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR.

7. SINIF TÜRKÇE 2. YAZILI SINAV 3 OCAK 2024 TARİHİNDE YAPILACAKTIR

Kas

24 Kasım öğretmenler gününde okulumuza pasta gönderek öğretmenler günümüz kutlayan Sayın Enver Hakan ZENGİNCE'ye ve okulumuz öğretmenlerini yemeğe götüren müdürüm Sayın Adil RESULOĞL'na teşekkür ederiz.

Ekm

Bakanlığımız tarafından uygulamaya alınan her sabah 5 dakika sportif faaliyetler okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında Bismil Tepe İmam Hatip Ortaokulu olarak  Din Öğretimi  Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu Vakti Kuşanmak projesi kapsamında etkinliklerimize devam ediyoruz. Dinkültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Havva Demirci öncülüğünde 7/C sınıfına namaz panosu hazırlatılmıştır. Pano için öğrencilerden ön araştırma yapılması istenmiştir. Öğrenciler namaz konusunda temel bilgileri edindikten sonra bilgileri şemalaştırıp çalışmayı tamamlamıştır. Pano diğer öğrencilerin ilgisine sunulmuştur.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI.