DİYARBAKIR / BİSMİL - Bismil Tepe İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzun Tarihçesi ve Yapısı

Okulun Tarihçesi ve Yapısı

İsmini, bulunduğu beldeden alan okulumuz 2012-2013 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılmıştır. Eğitim-öğretime   Tepe Çok Programlı Lisenin üst katında 3  derslik olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz şuan Tepe Çok Programlı  Lise´nin yanında yapılan yeni binamızda 19 derslik olarak  devam etmektedir.

Kurucu Müdürü Metin ÇELEBİ  olan okulumuzun yeni müdürü Abdullah ALKANER'dir. Okulumuz eğitim öğretim hizmetine başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitim-öğretimin gerekleri; uygun fiziksel mekânların temini, eğitim-öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim-öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda Bismil ve Diyarbakır'da  imam-hatip ortaokulları içinde örnek teşkil etme yolunda ileriye yönelik adımlar atmaktadır.

Yayın: 22.12.2013 - Güncelleme: 29.06.2022 12:30 - Görüntülenme: 2072